Praet kijkt uit naar wedstrijd tegen Noorwegen

WOENSDAG, 5 SEPTEMBER 2012, 13:01 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Het is de eerste keer in de carrière van Dennis Praet dat hij opgeroepen is voor de Belgische Beloften. De beloften spelen binnenkort tegen Noorwegen. In een kort interview blikt de Anderlechtspeler vooruit op de wedstrijd.


"Ik denk dat het voor mij een uitdaging is. Het is voor mij de eerste keer dat ik opgeroepen ben voor de beloften van de nationale ploeg. Het is natuurlijk een beloning als je wordt opgeroepen. Ik denk dat het een moeilijk wedstrijd zal worden. Noorwegen heeft al enkele wedstrijden gewonnen. Het is een ervaring er bij dus ik kijk er naar uit."

Praet zelf heeft één grote droom in het voetbal: "Dat is bij mijn favoriete ploeg spelen, Barcelona. Maar dat is natuurlijk heel moeilijk realiseerbaar. Voor dit jaar wil ik gewoon spelen bij Anderlecht en enkele wedstrijden bij de nationale beloften meepakken. Wat betreft het begin van het seizoen ben ik tevreden, al had ik natuurlijk graag nog wat meer gespeeld"




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.