Jovanovic geschorst tegen Milan

DONDERDAG, 6 SEPTEMBER 2012, 07:09 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Paars-wit zal het op 18 september in Milan zonder Jovanovic moeten stellen. De Serviër kreeg van de UEFA één match schorsing opgelegd voor het flesincident in de spelerstunnel na de wedstrijd thuis tegen Limassol.


De Serviër was al geschorst tegen Limassol doordat hij in Cyprus een drankflesje op het veld trapte. Thuis tegen de Cyprioten ging hij de ploeg groeten. Daar ging het echter fout want de spelers van Limassol waren niet tevreden met hun uitschakeling en begonnen tumult te maken in de coulissen. Jovanovic zou daarbij een flesje water gegooid hebben naar de tegenstander.

De Serviër ontkent de beschuldigen en zal in beroep gaan: "Als het nodig is, dan ga ik zelf naar de UEFA om me te verdedigen. Ik zal de beste advocaat voor mezelf zijn. Vijf man zag dat ik onschuldig was, maar de UEFA aanvaardt geen getuigen. Ik hoop dat ze me zelfs aan een leugendetector leggen. Ik weet niet waarom ze mij straffen. Allicht omdat ze AEL een boete wilden geven maar een evenwicht wilden tussen de twee clubs? Het zijn de Cyprioten die ons hebben aangevallen. Zij hebben de kleedkamer vernield. Ze waren gefrustreerd door de uitschakeling en begonnen met dingen te gooien. Ik kreeg een flesje op mijn borst. Dat flesje gooide ik terug. Meer niet. Een van hen wilde me slaan en beschadigde zelfs mijn gouden ketting. Dit is compleet onrechtvaardig. Ik wil in beroep gaan, maar ik zal de beslissing van de club respecteren."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.