Gillet krijgt 6/10 van HLN

ZATERDAG, 8 SEPTEMBER 2012, 10:57 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet speelde gisteren 90 minuten als rechtsachter voor de Rode Duivels. De pers reageert overwegend positief op zijn prestaties tegen Wales. "Dikwijls verzorgd in het uitvoelballen", zo staat in het rapport van HLN.


De prestaties van Gillet resulteren in een 6/10 score in een rapport van Het Laatste Nieuws. Niet slecht, als je ziet dat jongens als Hazard en Mirallas niet hoger dan een 5 scoorden.

Gillet was meteen betrokken bij het eerste keerpunt in de wedstrijd. Collins pakte uit met een zware tackle op de rechtsback - terecht rood.

Daarna leverde Gillet verzorgd voetbal, met enkele goede tackles en nodige ingrepen. Even hielden we ons hart vast, na een korte terugspeelbal op doelman Courtois waar Wales bijna kon van profiteren, maar over het algemeen speelde Gillet een solide match op de rechtsachterpositie. Iets dat Anderlecht-trainer John van den Brom vast niet ontgaan is.

Bron: HLN



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.