Suarez: "Zelf transfer afgeblazen"

ZONDAG, 9 SEPTEMBER 2012, 14:07 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Sportweekend had een exclusief interview met Suarez in Argentinië. De speler herstelt in zijn thuisland van de knieoperatie vooraleer in België verder te revalideren.


"Ik voel me nu al veel beter. De week na de operatie had ik veel pijn, maar nu ben ik al begonnen met de revalidatie. Volgens de dokters mag ik over een maand opnieuw lopen. Ik weet niet of het nog een maand of twee maanden zal duren voor ik naar België terugkeer. Mij focus ligt nu op mijn revalidatie en ik wil zo snel mogelijk herstellen van deze knieblessure."

De Argentijn zag tijdens de tranferperiode zijn overstap naar Moskou niet doorgaan: "Kwatongen beweren dat ik ook geblesseerd een transfer wou, maar het was ik die de transfer afgeblazen heb. Ik was bang dat ze me in Rusland geblesseerd zouden laten spelen", aldus Suarez.

Daar Moskou nog steeds interesse heeft in de speler is het natuurlijk de vraag in hoeverre zijn hoofd nog bij paars-wit zit: "Tot januari telt enkel Anderlecht. Ik concentreer me dan ook alleen maar op spelen bij Anderlecht."

Het volledige interview is te lezen op sporza.be.

Bekijk vanavond vanaf 19.22u Sportweekend voor de volledige reportage met Matias Suarez.

Bron: Sporza.be



anderlecht-online forum