"Heb er nooit met Witsel over gesproken"

MAANDAG, 10 SEPTEMBER 2012, 11:52 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Op dinsdag 6 november speelt Anderlecht thuis tegen Zenit Sint-Petersburg. Daarmee keert Axel Witsel, ex-Standard, nu speler van Zenit, terug naar het Astridpark. Een match die voor Marcin Wasilewski toch iets extra betekent.


Na de wedstrijd van de Poolse nationale ploeg tegen Montenegro, waar Wasyl een sterke prestatie leverde, vroegen enkele Poolse journalisten hoe hij vooruitblikt naar het weerzien met Witsel.

Van wraakgevoelens is alvast niets te merken bij de Pool. "Ik voel er eerlijk gezegd niets bij", antwoordde Wasilewski. "En terwijl ik bij de nationale ploeg ben, denk ik er al zeker niet aan." Wasyl heeft naar eigen zeggen nooit de behoefte gehad om na het gruwelijke incident van 2009 Witsel nog terug te zien. "Ik heb ook nooit met hem over het voorval gesproken."

Toch blijft het een gevoelig onderwerp, ook bij de fans van paars-wit. Op de vraag of hij Witsel straks de hand zal schudden in de Champions League, antwoordde hij koel: "We zullen zien."

Bron: Voetbalkrant



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.