RSC Anderlecht - Wolfsburg: 1-2

WOENSDAG, 12 SEPTEMBER 2012, 21:29 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond kwamen de beloften van Anderlecht in actie tegen Wolfsburg en dit in het kader van de NextGen Series. Helaas heeft paars-wit haar puike prestatie tegen Barcelona (1-1) niet herhaald en ging het met 1-2 de boot in.


Paars-wit begon aan de wedstrijd met volgende spelers: Roef, Rivituso, Mbemba, Heylen, D'Alberto, Diarra, Bruno, De Bruyn, Alvarez, Praet en Kabasele.

Wolfsburg kwam aan de start met Klaus, Winter, Sonnenberg, Sprenger, Kleihs, Strompen, Hauck, Arnold, Bulbul, Park en Avdijaj.

Wolfsburg scoorde dankzij Avdijaj al in de 21ste minuut de openingstreffer: 0-1. In de 33ste minuut was het Hauck die de score verdubbelde: 0-2. Bruno kon in de in de 71ste minuut dan toch de aansluitingstreffer in de netten werken: 1-2. Hier bleef het bij.

Door deze overwinning wipt Wolfsburg naar een voorlopige eerste plek samen met Tottenham. Barcelona en Anderlecht staan laatst met elk 1 punt. De volgende wedstrijd van Anderlecht is thuis op 10 oktober 2012 tegen Barcelona.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.