Jovanovic: "Ik begrijp de beslissing"

DONDERDAG, 13 SEPTEMBER 2012, 07:33 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht ging niet in beroep tegen de schorsing van Milan Jovanovic tegen Milan. De speler zal dus vanaf de zijlijn moeten toekijken. De Serviër heeft zich bij de schorsing neergelegd en hij aanvaardt de beslissing van de club.


"Ik walg van deze straf die ik nog steeds als oneerlijk beschouwen, maar ik begrijp de beslissing van Sporting", legt de Servische spits uit.

Het scheidsrechterrapport na de wedstrijd was zo sluitend dat het in beroep gaan niet veel uitgehaald had. Bewijzen vinden die de onschuld van Jova zouden staven, was haast onmogelijk: "Men heeft het mij allemaal uitgelegd en het is me duidelijk waarom er geen beroep komt. Moesten we in beroep gegaan zijn had dat enkel de schorsing uitgesteld. In plaats van de wedstrijd tegen Milan te missen zou ik dan tegen Malaga op de tribune moeten plaatsnemen. Vanuit persoonlijk standpunt is dit een ramp."

Jovanovic heeft trouwens nog steeds niet verteerd dat hij aangeduid is als één van de aanstokers van het incident in de kleedkamers: "Ik ben gestraft omdat ik op het veld en in de kleedkamer betrof terwijl ik geschorst was voor de wedstrijd. Ga en vraag het na bij de andere spelers, ze zullen je allemaal dezelfde versie vertellen. Het is jammer want ik verdien dit niet, maar wat kan er nog aan doen? Absoluut niets ... ."

Bron: dhnet.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.