Vargas klaar voor rentree

ZONDAG, 16 SEPTEMBER 2012, 09:16 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kocht Vargas voor 2,5 miljoen en gaf hem een contract tot 2014. Een probleem, de speler was zwaar geblesseerd en zou de eerste maanden niet kunnen spelen. Nu is de Venezolaanse voetballer klaar voor zijn rentree.


De speler is Anderlecht zeer dankbaar omdat de club, desondanks de zware blessure, de speler een contract gaf: "Ik was natuurlijk zwaar geblesseerd toen Anderlecht mij aantrok, eerder waren er ook andere mogelijkheden geweest. Ik had toen alles in handen, onder meer Valencia wilde mij. Maar de knieblessure verknalde alles… Daarom ben ik Anderlecht ook zo dankbaar. Ik lig nog tot 2014 onder contract en ben eindelijk fit. Ik wil hier zo snel mogelijk een hoofdrolspeler worden. Scoren en assists uitdelen."

Mogelijks zal Vargas dienen als joker tegen Milan, maar hoe schot de speler de kansen van Anderlecht in, kan paars-wit de 1/16 finales halen? "Natuurlijk, waarom niet? Sint-Petersburg wordt heel moeilijk, maar AC Milan is niet zo lastig, het is toch niet meer het AC Milan van vijf jaar geleden. En Malaga is als club uit de sterkste competitie van Europa weliswaar altijd gevaarlijk, maar de ploeg lijkt me momenteel niet sterker dan Anderlecht."

Het volledige artikel van 3 pagina's is te lezen in de zondagskrant Het Nieuwsblad Sportwereld.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.