Van Holsbeeck: "In staat zijn iets te doen"

MAANDAG, 17 SEPTEMBER 2012, 16:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In aanloop van de CL-wedstrijd van morgen gaf manager Herman Van Holsbeeck aan dat hij ervan overtuigd is dat Anderlecht wel degelijk iets kan betekenen in de Champions league.


"Deze keer moeten we zeker in staat zijn iets te doen. Onze ambitie is derde te eindigen in onze groep en zo door te stoten naar de Europa League na de winterstop. Maar dinsdag wacht Milan en Milan blijft toch nog altijd Milan. We moeten in San Siro gewoon proberen een goeie match te spelen. Men verwacht van ons niet dat we het spektakel gaan maken of met drie aanvallers zullen spelen. We moeten goed georganiseerd voor de dag komen, proberen een doelpuntje te scoren op verplaatsing en bewijzen dat we onze plaats hebben in deze Champions League."

Net als Anderlecht is Milan ook niet echt in vorm, er wordt zelfs gesproken van ene overgangsjaar: "Dat onze aanvallers zoveel kansen missen, begint een beetje problematisch te worden. Alle matchen waar we gelijkspeelden, hadden we in feite altijd moeten winnen, maar om te winnen, moet je natuurlijk scoren. Maar goed, aan de andere kant kan je België ook niet vergelijken met Europa. Ik ben benieuwd om te zien hoe onze ploeg voor de dag zal komen in Milaan ..."

Bron: rsca.be



anderlecht-online forum