Peersman blijft thuis

MAANDAG, 7 FEBRUARI 2005, 09:35 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Doelman Tristan Peersman zit blijkbaar diep. De veelbesproken keeper was vrijdagavond, net als Broos trouwens, behoorlijk geschrokken van de mediabelangstelling voor zijn invallersmatch.

In een onderhoud met de technische staf liet hij zaterdagnamiddag weten dat hij zich nog niet klaar voelde voor de match op AA Gent. De 18-jarige Kevin Van Noortgaete zat op de bank.
"Peersman beslist zelf of en wanneer hij terugkomt", bleef Broos opvallend kort. "Hijzelf moet ook beslissen op hij professionele hulp nodig heeft."

Een moeilijke situatie toch ook voor het bestuur van Anderlecht dat via Herman Van Holsbeek bevestigde dat de keeper zelf de knoop moet doorhakken. "Maar uiteraard gebeurt dat in onderling overleg. Peersman heeft een contract met Anderlecht hé. De technische staf beslist dan of hij weer rijp is voor de bank. Wij als bestuur komen daar niet tussen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.