Van den Brom blikt vooruit

MAANDAG, 17 SEPTEMBER 2012, 20:13 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Op de persconferentie voorafgaand de wedstrijd blikt van den Brom vooruit: "Ik denk niet dat het team in staat is om een volledig defensieve spel te spelen. Aanpassen aan de tegenspeler betekent niet bezuinigen op de verdediging."


"Het is voornamelijk je eigen spel maken, gebruik maken van de situatie. Milan heeft zijn competitiewedstrijd verloren maar elke wedstrijd is anders. Het resultaat is niet kritisch voor de volgende ronde, want er zijn zes wedstrijden maar we hopen natuurlijk op een goede start. We moeten vooral met onszelf bezig zijn en proberen onze eigen match te spelen. Ons bezighouden met wat de tegenstander mogelijk zal doen, dient tot niets", aldus de Nederlander.

Met onder andere Mbonaki heeft Anderlecht enkele spelers in het team die individueel het verschil kunnen maken: "Het team is veel belangrijker dan het individu. We hebben een aantal jongens in de ploeg die het verschil kunnen maken zoals Dieumerci Mbokani, maar alleen kan hij het ook niet klaarspelen, hij heeft zijn ploegmaats nodig ..."

Bron: rsca.be



anderlecht-online forum