Voorbeschouwing: AC Milan - RSC Anderlecht

DINSDAG, 18 SEPTEMBER 2012, 07:40 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Deze avond is het zover, dan wordt er in het San Siro stadion afgetrapt voor de wedstrijd Milan - Anderlecht. Is het Milan te pakken en kan Anderlecht een puntje meepikken, en wie weet scoren?


Het zal deze avond bang afwachten worden. De meegereisde spelers zijn wel allen fit. Jovanovic is zoals geweten geschorst voor deze wedstrijd. Mbokani is er wel weer bij nadat hij tegen Lierse rust had gekregen.

Anderlecht kwam al eens tegenover Milan te staan en dit in de seizoenen 1993-1994 en 2006-2007. In '93-'94 werd het twee keer 0-0. In '06-'07 kon Paars-wit scoren tegen de Italianen maar toch verloren ze beide matchen: 4-1 en 0-1.

De wedstrijd is live te volgen op 2Be, de uitzending start om 20u25.

Aftrap: 20u45
Stadion: San Siro
Scheidsrechter: Collum (Schotland)

: : : AC MILAN : : :

Mogelijke opstelling: Abbiati, Abate, Bonera, Acerbi, Antonini, De Jong; Ambrosini, Boateng, Montolivo, Pazzini, El Shaarawy.
Invallers:

Geblesseerd: Pato,Montolivo, Robinho
Geschorst: niemand
Gevaar voor gele schorsing: niemand

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Wasilewski, Kouyaté, Nuytinck, Deschacht, Gillet, Biglia, Kljestan, Kanu, Iakovenko, Mbokani
Invallers: Kaminski, Bruno, Canesin, De Sutter, Juhasz, Molins, Praet, Safari, Vargas, Roef

Geblesseerd: Odoi, Suarez, Cyriac
Geschorst: Jovanovic
Gevaar voor gele schorsing: niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.