Reacties: Nuytinck, Proto en Kljestan

WOENSDAG, 19 SEPTEMBER 2012, 07:20 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Nuytinck: "Dit is een goed resultaat. We hebben ook zeer behoorlijk gespeeld. Weliswaar hebben we wat kansen weggeven, maar er ook een paar gecreëerd."


"Als je hier de 'nul' houdt, is het voor een verdediger natuurlijk extra mooi. Hier kunnen we mee thuis komen", aldus de Nederlandse verdediger.

*****

Proto: "Mijn grootvader was een grote fan van AC Milan en toen ik klein was, was de Italiaanse ploeg ook de club van mijn hart. Ik wou altijd dat ze wonnen en vanavond moest er alles aan proberen te doen om ze te beletten te scoren"

"De eerste redding zal me waarschijnlijk het meest bijblijven. Ik ben heel blij met dit punt want iedereen heeft echt alles gegeven. Anders dan in het Belgisch kampioenschap hadden we hier helemaal niets te verliezen."

"Uiteindelijk heb je met Milan, Zenit en Malaga drie ploegen die elkaar waard zijn en daarnaast heb je ons ... Maar iedereen weet dat het in voetbal niet altijd de beste ploegen zijn die zich plaatsen. We zullen er alvast alles aan doen en altijd met het hart spelen zoals we ook tegen Milan deden."

*****

Kljestan: "Wij mogen na vanavond helemaal niet ontgoocheld zijn. "Anderlecht mag gelukkig zijn met het punt dat het behaalde. Wij kregen enkele kansen maar ook Milan was er enkele keren dicht bij. Uiteraard kan het altijd beter maar 0-0 is een goede uitslag. De nul houden, was ons eerste doel. Iedereen bij Anderlecht vervulde dan ook prima zijn rol."

"Wij sloten Milan goed in maar laat ons ook niet vergeten dat Silvio Proto ons heeft rechtgehouden. Onze doelman is elke week één van onze belangrijkste spelers en is een echte leider. Om echt iets in de Champions League te betekenen, moeten wij natuurlijk ook eens winnen."

Bron: nu.nl, rsca.be, Sporza.be, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.