Reacties: Gillet, Bruno en Praet

WOENSDAG, 19 SEPTEMBER 2012, 07:26 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno: "Fantastisch dat ik in de eerste Champions League-match al meteen mocht starten als titularis. En dan nog een puntje pakken ook. Natuurlijk was ik wat verrast", aldus de jonge Bruno


"Ik had zaterdag op Lierse nog de hele match gespeeld en dacht dat ik ook in Milaan nog als joker zou ingezet worden. Dat de coach me het vertrouwen blijft geven, doet me plezier en ook fysiek zit het goed."

"Ik voelde me meteen goed in de wedstrijd zitten. Ik maakte wel een paar foutjes, maar extra druk omdat het Champions League-voetbal was, voelde ik niet. De organisatie stond er, de coach had het allemaal goed doorzien. Met een beetje geluk hadden we zelfs nog kunnen scoren. Er is een klein beetje ontgoocheling, maar ik ben heel blij met een punt want er waren een paar kansen aan beide kanten en uiteindelijk is een gelijkspel dan een ook logische score. Een punt pakken in San Siro is overigens altijd positief. We moeten nu gewoon op deze weg verdergaan.'

******

Gillet: "We hadden zelfs kansen om te winnen, maar als we een punt halen op AC Milan, mogen we spreken van een superprestatie. Vergeet ook niet dat het een jonge ploeg is."

"Het belangrijkste was om in de organisatie te blijven, maar we geloofden ook in onze kansen. Dat laat de trainer zien in zijn tactische keuzes, met Massimo Bruno naast Dieumerci Mbokani. Maar we moeten met onze voeten op de grond blijven."

******

Praet: "Op je achttiende je debuut maken in de Champions League, dat is een geweldig gevoel. Ik denk ook niet dat veel jongens van mijn ouderdom dat kunnen voorleggen. Het was zeer indrukwekkend. Felicitaties van het thuisfront? Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn gsm nog niet bekeken heb", aldus een lachende Praet.

Praet kwam tegenover Nigel de Jong te staan "Ja, het is een stevige speler, maar eigenlijk is heel die ploeg dat wel. Op voorhand hadden we zeker getekend voor een punt. Het was moeilijk, maar in de eerste helft hebben we getoond dat we wel degelijk onze plaats hebben in deze groep. Ik ben blij dat ik de ploeg dit punt heb kunnen helpen veroveren."

Bron: Het Laatste Nieuws, rsca.be, BelgiumSoccer



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.