Reacties: Hasi, Kouyaté en Juhasz

WOENSDAG, 19 SEPTEMBER 2012, 07:34 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hasi: "We troffen Milan op het perfecte moment, ze zijn momenteel niet goed bezig. Het tactische plaatje klopte bij ons perfect, onze jongens hebben er alles aan gedaan om overeind te blijven"


"Dat was ook onze motivatie bij de wissels, want we kregen het moeilijker in de tweede helft. Na rust was het geloof in een stunt wat weg, terwijl die er in de eerste helft nog wel was. We wilden ook niet meer risico's nemen in de zoektocht naar drie punten, want dan hebben zij de jongens die individueel het verschil kunnen maken."

******

Kouyaté: "Ik heb tijdens de wedstrijd een reactie gehad. De medische staff heeft me opgelapt. Ik had zelfs om een infiltratie gevraagd voor de wedstrijd, maar ze wilden ze me niet geven. Boateng heeft me echter niet gespaard. Hij wist duidelijk waar ik geblesseerd was en daar heeft hij me een paar keer expres geraakt. Het heeft me wel nog meer gemotiveerd om hem uit de wedstrijd te houden"

"Het was mijn eerste Champions League-match en dit was geweldig. Ik had hier te lang naar uitgekeken om aan de kant te blijven", lachte hij.

******

Juhasz: "We hadden hier evengoed kunnen winnen. We speelden heel georganiseerd, zeker in de eerste helft en hadden ook kansen. Een punt is zeker niet slecht. We hebben getoond dat we meespelen in deze poule. Het is voor mij wel verrassend dat Malaga met 3-0 wint van Zenit. Ik dacht dat Zenit de sterkste ploeg was, maar Malaga staat niet voor niets tweede in de Primera Division."

"Het ging allemaal heel vlug. Ik kreeg één minuut om me op te warmen omdat Cheikhou problemen had. Ik blijf werken op training om me te bewijzen en ik hoop natuurlijk dat de kansen gaan komen."

Bron: De Standaard, voetbalkrant



anderlecht-online forum