"Interesse Juventus meest concreet"

VRIJDAG, 21 SEPTEMBER 2012, 08:33 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Juventus is Mbokani al enkele keren komen scouten en ook Fiorentina en Malaga zouden interesse in de Congolees tonen. Moet Anderlecht dan schrik hebben dat het zijn spits in januari kwijt is?


"Van alle clubs is Juventus het meest concreet. De interesse is niet nieuw, want ze volgden Dieu al toen hij nog bij Standard speelde. Deze zomer manifesteerde Juve zich te laat, maar ondertussen waren er wel contacten tussen Anderlecht en Juventus. Vorige week was ik nog in Turijn. Juventus was indrukwekkend, maar ik zag geen aanvaller zoals Mbokani", aldus makelaar Fabio Baglio tegenover Het Nieuwsblad.

"Als Anderlecht Europees overwintert, weet je nooit. Dieu wil ook dat Anderlecht veel terugkrijgt. Er zijn wel veel gegadigden. Fiorentina bouwt aan een nieuw team en in Engeland is Tottenham het interessantst. Zijn prestatie in San Siro liet zelfs Milan niet ongevoelig."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.