Selectie: Zulte-Waregem - Anderlecht

VRIJDAG, 21 SEPTEMBER 2012, 16:26 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen om 18u neemt Anderlecht in het Regenboogstadion het op tegen Zulte-Waregem. Onder Francky Dury is de tegenstander aan een ijzersterk seizoen bezig en staat het samen met Anderlecht op de tweede plek in het klassement.


Naar aanloop van deze wedstrijd maakte van den Brom deze namiddag zijn selectie bekend voor de wedstrijd.

Selectie: Biglia, Bruno, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Mbokani, Molins, Nuytinck, Praet, Proto, Roef, Safari, Vargas, Wasilewski

De trainer bevestigde nogmaals dat de Belgische competitie prioriteit is: "We zitten nu in een cyclus van drie matchen per week en we beseffen heel goed dat we de Jupiler Pro League er niet zomaar even kunnen bijnemen. De Belgische competitie is van groot belang voor ons. We hebben een selectie die in staat moet zijn om in verschillende competities - ook de beker niet vergeten - mee te draaien. Het één is niet belangrijker dat het ander. Als profvoetballer moet je overal voor strijden."

"Het is tijd dat we ook in de Belgische competitie eens onze tanden laten zien en beginnen winnen. Want hoe je het ook draait of keert, drie gelijke spelen zijn in feite Anderlecht-onwaardig ..."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.