Reacties Iakovenko en Mbokani

MAANDAG, 24 SEPTEMBER 2012, 07:28 - Michaël

Iakovenko: Iakovenko viel in en 1 minuut en 28 seconden later scoorde hij bij zijn eerste balcontact de 1-2 op aangeven van Deschacht. Nadien vormde hij met zijn een handen een bril en keek hij naar van den Brom.

"Een bril voor Van den Brom? Neen, dat was niet voor hem. Ik vond dat ik goed inviel en ben blij met mijn snelste doelpunt ooit. Het was een perfecte assists van Deschacht. Ik dwong kansen af, maar wat ik kan tonen in 25 minuten kan ik ook in 90 minuten. Natuurlijk was ik ontgoocheld dat ik dinsdag tegen Milaan niet mocht starten. Ik ben klaar, maar ik weet ook waar ik vandaan kom. Vroeger mocht ik niet meedoen, nu mag ik toch al invallen. Ik ben dankbaar voor die drie minuten in San Siro en ik ben ook blij met de drie punten op Waregem. De trainer zegt altijd dat ik mijn best moet doen en dat doe ik."

******

Mbokani:"Het was een gemakkelijke goal door de perfecte voorzet van Jovanovic. Je ziet dat ik ook gemotiveerd ben voor kleinere matchen in België. Het is wel ongelofelijk hoe hard de verdedigers mij hier aanpakken. Ze zoeken me echt en maken constant fouten. Ik krijg hier meer schoppen dan in Europa en dan krijg ik nog geel voor protest ook. De ploegmaats hebben mij moeten kalmeren."

Bron: Het Nieuwsblad