Energy Lab gaat spelers fysiek begeleiden

MAANDAG, 24 SEPTEMBER 2012, 15:26 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft met Energy Lab een akkoord bereikt om de spelers fysiek van nabij te laten volgen. De resultaten worden bekeken met de medische en technische staf van Anderlecht om zo beter te kunnen inspelen op elke situatie.


"Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking", vertelt Kristof De Smet, managing director van Energy Lab. "Ons team is verheugd met het vertrouwen dat de medische en technische staf van RSCA in Energy Lab stelt. Zowel binnen het wielrennen (Energy Lab begeleidt de renners van Lotto-Belisol) als binnen het voetbal werken we nu nauw samen met de Belgische top. We gaan er samen met de medische en technische staf dan ook alles aan doen om de spelers naar een nog hoger niveau te tillen."

"We streven ernaar om een zo nauwkeurig mogelijk beeld te krijgen van elke speler", aldus clubarts Kris Vollon en kinesist Jochen De Coene. "Wanneer er zich een fysisch probleem voordoet, moet er snel kunnen geschakeld worden. Een intense en nauwe samenwerking tussen de medische staf, onze physical coach Mario Innaurato en Energy Lab betekent voor ons een enorme meerwaarde."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.