Van Holsbeeck reageert

DINSDAG, 8 FEBRUARI 2005, 16:24 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag was er op Anderlecht een persconferentie waar alles verduidelijkt werd. Zo sprak Van Holsbeeck ook nog lovende woorden over Broos: "De beslissing om hem te onslaan was vooral op menselijk vlak heel moeilijk."


"De kampioenstitel is veraf en de situatie was niet meer te houden. We moeten er nu alles aan doen om de tweede plaats te behouden en een ticket voor de voorronde van de Champions League te bemachtigen", aldus Van Holsbeeck.
De Anderlechtmanager stak de hand ook in eigen boezem en erkende dat het ontslag van Broos niet alleen aan de Humbekenaar lag. "Na de 0-0 in Gent merkten we echter dat er gelatenheid in de groep was geslopen. We moesten ingrijpen."

Met Franky Vercauteren hoopt Anderlecht iemand in huis te hebben die de ploeg opnieuw op de rails kan zetten. "Hij geniet de volle steun van de club."

Ook in verband met de aanstelling van Glen De Boeck gaf hij enige uitleg: "Bij alle Europese topclubs worden oud-spelers actief betrokken bij het beleid van hun club. Wij willen dat ook meer doen, zeker als ze, zoals Glen, gemotiveerd zijn."



anderlecht-online forum