Lieven Maesschalck over terugkeer Vargas

VRIJDAG, 28 SEPTEMBER 2012, 08:04 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Boussu Dour stond Vargas voor eerst sinds zijn blessure in de basis. Hij speelde geen puike wedstrijd maar topkinesist Lieven Maesschalck twijfelt niet: "Geef hem tijd en Anderlecht heeft er een geweldige speler bij."


"Je mag niet verwachten dat hij meteen weer op topniveau voetbalt. Dat kan gewoonweg niet", zegt Maesschalck, die Vargas tijdens zijn revalidatie bijstond.

"Het is belangrijk op te merken dat het drie verschillende blessures zijn. Het is niet zo dat hij bleef sukkelen met één blessure. Desondanks was het was heel moeilijk voor Ronald om daar sterk uit terug te keren. Hij kon wel lopen, maar had wedstrijdritme nodig. Daar ontbreekt het hem nu aan. Maar als er één ding is waar ik zeker van ben, dan is het dat hij voor de volle honderd procent terug zal keren."

"Maar geef hem tijd en Anderlecht heeft er een geweldige speler bij. Op medisch vlak heeft hij bergen verzet om te revalideren en op het vlak van mentaliteit is hij helemaal top. Hij moet er nu enkel voor zorgen dat hij die laatste vijf procent van zijn herstel goed doorkomt. Als Anderlecht en hijzelf daarop letten, komt het goed."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.