De Sutter: "Wat een geluk dat ik bleef"

VRIJDAG, 28 SEPTEMBER 2012, 08:28 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Onder van den Brom is De Sutter terug in beeld bij Anderlecht. "Ik heb vaak gedacht aan een vertrek", aldus de speler in La Dernière Heure."Ik had het vorig seizoen heel moeilijk", gaat hij verder.


"Klaar zijn om te spelen maar altijd op de bank zitten, er zijn leukere dingen."

Maar toch, ook dit seizoen komt Tom niet veel aan de bak en kiest van den Brom toch voor Mbokani als spits: "Hij moet keuzes maken en na Milan werd het mij uitgelegd. Teleurstellingen zullen er altijd zijn, dat is voetbal. Ik hou van zijn werkwijze. Het is direct, maar er is plezier tijdens de trainingen. Hij woont ze zelf bij, de oefeningen zijn gevarieerd en het is leuk. Dat was vorig seizoen niet het geval. Maar dat is normaal als je 4 seizoenen lang dezelfde coach had."

Onder Jacobs heeft De Sutter vaak gedacht aan een transfer: "Ik heb daar vaak aan gedacht. In januari wou Anderlecht me niet laten gaan. Of de directe vroeg zoveel dat ik onbetaalbaar was. Maar wat een geluk dat ik niet vertrokken ben. We hebben hier alles. Dit is de club waar ik van hou."

Was Jacobs gebleven ... "Dan was ik zeker vertrokken. Vorig seizoen zat het in mijn hoofd om Anderlecht te verlaten."

Ben je kwaad op hem? "Ik heb hem nooit direct aangevallen. Hij maakte keuzes en als voetballer moet je dat accepteren. Maar kunnen we nu een einde maken aan het hoofdstuk Jacobs?", aldus een lachende De Sutter.

Bron: dhnet.be




anderlecht-online forum