Selectie Anderlecht - Lokeren

VRIJDAG, 28 SEPTEMBER 2012, 18:12 - Michaël
Logo Anderlecht-Online

Deze namiddag heeft van den Brom zijn selectie vrijgegeven voor de wedstrijd tegen Lokeren morgen zaterdag, aftrap om 20u. Lokeren staat in het klassement op een 8ste plek met 11 punten, paars-wit tweede met 16 punten.


Eerder dit jaar ontmoette van den Brom Lokeren al in de Supercup. "Daar hebben ze mij een goeie indruk nagelaten. Lokeren heeft het ons heel erg moeilijk gemaakt door hun manier van spelen en aanvallende kwaliteiten. Jammer voor hen dat ze op het einde van de transferperiode met De Ceulaer nog één van hun belangrijkste spelers zijn kwijtgeraakt", aldus de coach.

"In de competitie blijkt het tot nu toe wat wisselvallig, maar ze hebben hun kunnen al laten zien. Het zal er vooral op aankomen naar onszelf te kijken. We zitten momenteel in de goeie flow en hebben vertrouwen. Ons niveau blijft stijgen - ik vond ons bijvoorbeeld in Zulte Waregem na een moeilijk begin een uur goed spelen - en we voetballen op eigen veld wat toch nog steeds een groot verschil is. We gaan dus vol voor de overwinning."

Selectie: Biglia, Bruno, Canesin, Deschacht, De Sutter, Jovanovic, Juhasz, Gillet, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Iakovenko, Mbokani, Nuytinck, Praet, Proto, Wasilewski


rsca.beanderlecht-online forum