Een blik in de werkweek van Bruno

ZATERDAG, 29 SEPTEMBER 2012, 11:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

La Dernière Heure kreeg de gelegenheid om Massimo Bruno een week lang te volgen. Zo krijgen we een mooi zicht van hoe een werkweek van een voetballer er uit ziet.


Maandag: De maandag begon met stress want die avond moest Bruno naar LA Tribune op La Deux. Hij werd hierop door David Steegen voorbereid.

Dinsdag: Training in Neerpede waar hij verneemt dat hij opgenomen werd in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen Boussu Dour. "Ik ben blij want ik heb zin om te spelen. Ik heb altijd zin om te spelen. Zelfs als het een ritme intens is heb ik niet de behoefte te rusten."

Woensdag: Een invalbeurt en doelpunt van Bruno doet de wedstrijd kantelen. "Ik heb geprobeerd zo snel mogen iets te ondernemen toen ik in het spel kwam. Dat verhoogde de druk op de verdediging van de tegenstander. Ik ben tevreden ook al heb ik een club uitgeschakeld dat ik goed ken. Maar goed, gevoelens mogen niet bestaan in het professioneel voetbal."

Donderdag: Een nieuwe training en na de lunch een signeersessie in Brussel. "Ik was er met Denis Praet, een leuke ervaring. Daarna heb ik thuis Fifa13 gespeeld. Ik zit ook in de game maar ik trek er op niets (al lachend). Ik zal mezelf nooit opstellen."

Vrijdag: De voorbereiding op Lokeren. "Het is een sterk team. Bij de Supercup zat ik in de tribune. Ook zie ik Nicolas Lemaire terug, de derde doelman en een goede vriend. We speelden nog samen in Bergen."

Bron: dhnet.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.