Deschacht: "Leuk om te scoren"

ZONDAG, 30 SEPTEMBER 2012, 12:09 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het is voor het eerst in zijn carrière dat Deschacht twee keer in één seizoen kan scoren. Toch blijft de verdediger bescheiden. "Ik besef maar al te goed dat het een lucky goal was, ik ga hier niet de grote Jan uithangen."


"Maar het is uiteraard wel leuk om te scoren. Daarbij, geluk dwing je af, hé. Alles zit op dit moment wel mee en ik durf ook sneller mijn kans te wagen. Hopelijk blijft dat duren."

Na zijn doelpunt ging Deschacht van den Brom bedanken. "Hij heeft van mij terug een voetballer gemaakt, net als Besnik en heel de technische staf. Ik moet me nu blijven verzorgen en blijven voortdoen. Het is ook leuk dat het publiek mijn naam scandeert. Ik zal elke match mijn best proberen te doen. Zeker niet beginnen zweven, daar ben ik verstandig genoeg voor."

"We hebben een complete match gespeeld. Tijdens de eerste helft hadden we wel sneller onze kansen moeten afmaken. Vergeet ook niet dat Proto ons een paar keer redt. Deze 3-0 zege geeft ons alvast vertrouwen voor de komst van Malaga. Dat wordt een zware test."

Het Nieuwsblad



anderlecht-online forum