Pers noemt 5 mogelijke opvolgers voor Broos

WOENSDAG, 9 FEBRUARI 2005, 13:21 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Ondertussen speculeert de media ook volop over een opvolger. Het Laatste Nieuws bekeek de kansen van 5 mogelijkheden: Eric Gerets, Co Adriaanse, Georges Leekens, Joël Muller en Huub Stevens.


Eric Gerets (Wolfsburg): zijn positie wankelt ietwat bij zijn club. Hij wil terugkeren naar België en heeft veel internationale ervaring. Spijtig genoeg droomt hij van Standard en niet van Anderlecht.

Co Adriaanse (AZ): leerde het vak bij Ajax. Hij stapt op bij seizoensrevelatie AZ en wil hogerop. Hij is recht door zee, iets wat ze bij Anderlecht wel kunnen gebruiken.

Georges Leekens (Moeskroen): was al eens trainer bij Anderlecht, maar werd toen ontslagen. Leekens bleek verder een succescoach te zijn.

Joel Muller (ex-Lens): was coach bij Metz, daarna bij Lens waarmee hij vice-kampioen werd en de Champions League haalde. Hij is nu een vrij man na zijn ontslag enkele weken geleden.

Huub Stevens (FC Keulen): is een man van de harde lijn, de exponent van de Duitse "Gründlichkeit". Hij won met Schalke twee keer de beker én ook de Uefa- beker. Daarna kon hij naar Roda, maar hij wou niet. Als de club promoveert, blijft hij bij Keulen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.