Van Holsbeeck: "Adriaanse als trainer? Niet aan de orde"

DINSDAG, 15 FEBRUARI 2005, 16:12 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is gecharmeerd door de interesse van Co Adriaanse om trainer te worden, maar wacht nog even af. "Adriaanse of wie dan ook is nu niet aan de orde", zegt Herman Van Holsbeeck.


"Als iemand als Adriaanse zo openlijk solliceert naar de trainersfunctie bij Anderlecht, wil dat toch wat zeggen. Het betekent dat we ondanks onze problemen toch nog gezien worden als een topclub in Europa. Dat charmeert ons."

"Maar voorlopig laten we Franky Vercauteren rustig zijn werk doen. We zullen de volgende weken wel zien hoe het werkt", zegt de manager.

Dat Anderlecht nog wat wacht met het aantrekken van een nieuwe trainer wil niet zeggen dat die er eventueel niet komt. "Vercauteren verliezen zou spijtig zijn", vindt Herman Van Holsbeeck.

"Iemand als Franky is van grote waarde voor de club, zeker met het jeugdproject in Neerpede. Moeten we dan het risico lopen dat we hem op een moment moeten ontslaan als hoofdtrainer?", vraagt de manager zich af.

Anderlecht zoekt dus wel degelijk een nieuwe coach. Niet iedereen binnen het bestuur zou voorstander zijn van Adriaanse omdat die geen Frans spreekt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.