Lukaku: "Voel me fysiek goed"

DONDERDAG, 1 NOVEMBER 2012, 10:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor het eerst sinds eind juni speelde Jordan Lukaku nog eens een wedstrijd. De jongste Lukaku stond maanden aan de kant met een stressfractuur aan de voet, maar is nu opnieuw klaar. "Ik ben blij dat ik eindelijk weer kan spelen."


"Ik voelde me fysiek goed", aldus Lukaku na de wedstrijd. "Vanavond heb ik wel niet echt mijn geliefkoosde stijl kunnen spelen. Normaal speel ik meer offensief, maar de coach heeft me gevraagd me niet te verbranden en vooral slim te spelen. Ik heb geprobeerd de ploeg te helpen."

Ook al proefde Lukaku al van het grote werk, toch beleeft hij met veel plezier aan deze wedstrijden met de beloften. "De jongeren van deze topploegen moeten nog alles bewijzen. Wat telt is het aantonen van de kwaliteit van de jeugdopleiding. Net daarom speel ik zo graag mee tijdens deze wedstrijden."

"Ik ben wel teleurgesteld, want ik denk dat we de betere ploeg waren. Sommigen zeggen dat dit een goed resultaat is, net zoals tegen Barcelona, maar de naam van de ploeg zegt niets."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.