Van den Brom: "Het wordt een heet avondje"

VRIJDAG, 2 NOVEMBER 2012, 20:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een klinkende overwinning tegen Gent speelde Anderlecht dinsdag de kritiek van Charleroi van zich af. Coach John van den Brom was tevreden met deze reactie van zijn spelers. "Als het collectief goed zit, zijn we heel sterk."


"Na de zure nederlaag in Charleroi hadden we een fantastische reactie in huis. We hebben alle frustratie van ons afgespeeld, maar we hebben ook geen andere keuze door de hoeveelheid aan wedstrijden dat elkaar opvolgen", zo begon Van den Brom vanmiddag zijn wekelijkse persbabbel.

Morgen wacht echter de moeilijke uitwedstrijd tegen KV Mechelen. "Mechelen heeft een fantastisch publiek dat ontzettend achter hun ploeg staat en het is duidelijk dat het een heet avondje gaat worden", aldus de coach. "KV Mechelen speelt opportunistisch voetbal, maar we mogen daar niet in meegaan. We moeten ons eigen spel spelen en de zwakke punten van Mechelen blootleggen."

"De overwinning tegen Gent heeft ons vertrouwen gegeven en het feit dat al onze concurrenten punten hebben laten liggen, geeft ons nog een extra stimulans om met de drie punten naar huis te gaan."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.