Winst Zenit, Hulk loopt blessure op

ZATERDAG, 3 NOVEMBER 2012, 10:51 - Garrincha

Zenit Sint-Petersburg heeft zijn generale repetitie voor de CL-match van dinsdag tegen Anderlecht met 2-1 gewonnen van Rostov. Minpunt voor de Russen was het uitvallen van Hulk. De spits moest naar de kant met een dijblessure.

Zenit kwam in de 52e minuut op voorsprong via Bystrov. Tien minuten voor tijd maakte Holenda gelijk voor Rostov, maar in de vierde minuut van de blessuretijd bezorgde Shirokov Zenit alsnog de overwinning.

Aanvaller Hulk zat toen al lang in de kleedkamer. Vier minuten voor de rust moest hij met een dijblessure gewisseld worden. De ernst, en of hij dinsdag tegen Anderlecht kan spelen, is nog niet duidelijk.

Beter nieuws voor Zenit kwam er van Danny en Denisov. Die eerste maakte zijn rentree na enige tijd geblesseerd te zijn geweest en Denisov is terug na een verbanning naar de B-kern. Daar kwam hij begin september terecht omdat hij kritiek had op de hoge lonen van Hulk en Witsel.

Opstelling Zenit: Malafeev, Yanbayev, Bruno Alves, Lombaerts, Criscito, Shirokov, Faizulin (59' Denisov), Zyryanov (82' Danny), Kerzhakov, Witsel, Hulk (42' Bystrov)