Gillet: "Leuk voor De Sutter dat hij kon scoren"

ZATERDAG, 3 NOVEMBER 2012, 12:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aan de vooravond van de wedstrijd tegen KV Mechelen keek Guillaume Gillet gisteren nog eens terug op de partij van dinsdag. "De zege tegen Gent was een mooi antwoord na de nederlaag op Charleroi", zo vertelde de rechtsback.


Van de vorige vijf wedstrijden had Anderlecht er vier verloren. Cijfers die ze in het Astridpark niet gewoon zijn. "Onderling hebben we daar niet zoveel over gesproken. Vergeet niet dat twee van die matchen in de Champions League waren. En er waren toch ook heel wat positieve punten", aldus Gillet.

Vooral offensief knelde het schoentje. Teveel kansen werden gemist. "Als je snel scoort, loopt het sowieso wat gemakkelijker. En tel daar maar het goede speelveld en de fervente supporters bij. Tegen Gent zijn het altijd open matchen en dat ligt ons beter. De ruimte die ze ons gaven, gebruikten we goed", zoekt Gillet verklaringen waarom het dinsdag zo vlot liep.

De Rode Duivels was ook blij dat enkele medespelers zo'n goede partij speelden. "Het is leuk voor Tom De Sutter dat hij opnieuw heeft kunnen scoren en Sacha Kljestan heeft na een paar weken als bankzitter goed werk geleverd. Hij was complementair met Biglia en Praet."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.