Safari: "Niemand zit graag op de bank"

MAANDAG, 5 NOVEMBER 2012, 08:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Behrang Safari beleeft een moeilijk seizoen. Tegen KV Mechelen mocht hij nog eens starten, maar doorgaans wordt hij door Olivier Deschacht naar de bank verdrongen. "Maar ik heb mijn zelfvertrouwen steeds behouden."


"Olivier en ik strijden sinds vorig seizoen om een basisplaats links achteraan", vertelt Safari in La Dernière Heure. "Hij is een goede speler en was prima in vorm tot dat hij zich tegen Gent blesseerde."

De periode op de bank was hard voor Safari. "Dat is normaal, niemand zit graag in zo'n situatie. Ik probeerde wel steeds om mijn zelfvertrouwen te behouden. Ik vertelde mezelf dat bij een topclub dergelijke concurrentie normaal is. Ik hield me voor dat ik klaar moest zijn voor als er met Olivier iets gebeurt en ik denk dat ik liet zien dat ik dat ben."

"Blessure niet erg"

Tegen KV Mechelen liet Safari zich een kwartier voor tijd vervangen met een lichte blessure. "Het is slechts een kleine contractuur", legt hij uit. "Ik heb het veld verlaten omdat ik geen risico wilde nemen met de wedstrijd tegen Zenit in het vooruitzicht."

Bron: La Dernière Heure




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.