Selectie Anderlecht - Zenit Sint-Petersburg

MAANDAG, 5 NOVEMBER 2012, 19:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als Anderlecht Europees wil overwinteren moet het morgen winnen tegen Zenit Sint-Petersburg. Het kan hiervoor opnieuw rekenen op Dieumerci Mbokani en ook Lucas Biglia en Behrang Safari hebben geen last meer van hun blessuurtjes.


"Mbokani is volledig fit. Hij moet wel spelen met een masker, maar hij heeft geen vrees voor kopduels", zo vertelde John van den Brom vanmiddag. De Congolees lijkt zeker te zijn van een basisplaats, zodat de vraag rijst wie naar de bank moet. "Ik zal wel keuzes moeten maken want we spelen goed de laatste wedstrijden. Het is een luxe-situatie. Grote veranderingen moeten we echter niet verwachten want we spelen nog steeds in de Champions League."

Marcin Wasilewski is niet geselecteerd. Hij incasseerde in Sint-Petersburg zijn derde gele kaart en is geschorst.

Selectie: Biglia, Bruno, Canesin, De Sutter, Gillet, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Mbokani, Molins, Nuytinck, Odoi, Praet, Proto, Safari en Sterckx.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.