Van den Brom: "Ook Zenit moet winnen"

MAANDAG, 5 NOVEMBER 2012, 19:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na twee ruime overwinningen leeft Anderlecht vol vertrouwen toe naar de CL-wedstrijd van morgen tegen Zenit. "Als we nog een rol willen spelen in de Champions League, dan moeten we morgenavond winnen", zegt John van den Brom.


"We lieten in Rusland de punten liggen en daardoor spelen we nu met wat meer druk, maar het gaat goed met Anderlecht en dat moeten we meenemen naar de wedstrijd van morgen", aldus Van den Brom, die beseft dat Zenit ook vorm en vertrouwen heeft bijgewonnen tegenover twee weken geleden. "Ze zijn al zes matchen ongeslagen en staat intussen opnieuw aan kop in Rusland. En ook zij moeten winnen als ze willen overwinteren in de CL, dus het wordt zeker niet makkelijk."

"Willen we winnen, dan moeten we scoren"

In de eerste drie wedstrijden in de Champions League kon Anderlecht niet scoren. Tot paniek leidt dit nog niet. "Na het goede spel en de vele en mooie goals dat we scoorden de laatste wedstrijden, denk ik niet dat dit een rol zal spelen", aldus de coach.

"Dit is een wedstrijd op zich en als we willen winnen, moeten we een goal scoren. Maar de laatste wedstrijden en de match op Zenit gaven ons vertrouwen. We moeten geduldig zijn en wachten op onze kans. We moeten de wedstrijd niet in de eerste tien minuten winnen."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.