Praet: "Ik wil me tonen tegen Zenit"

MAANDAG, 5 NOVEMBER 2012, 20:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Rusland stond Dennis Praet twee weken geleden voor het eerst aan de aftrap van een Champions League-wedstrijd. Ook morgen wil hij er vanaf de eerste minuut bij zijn. "Dit is de beste manier om bij te leren en beter te worden."


"Ik heb al enkele weken op rij mogen starten in de basis en telkens heb ik een redelijk goede match gespeeld denk ik. Ik leg de altijd hoog voor mezelf en ben niet snel tevreden, maar mijn vertrouwen zit goed", zo vertelde Praet vanmiddag. "De Champions League is van het allerhoogste niveau. De snelheid van uitvoering ligt veel hoger en het is de beste manier om bij te leren en beter te worden. Maar ik wil me zeker en vast tonen tegen Zenit."

Net als heel de club heeft Praet er vertrouwen in dat het morgen een mooie avond wordt. "We moeten uitgaan van onze eigen sterkte en ons spel spelen van de laatste weken. In Zenit hebben we getoond wat we kunnen. We verdienden er zeker een punt of misschien zelfs meer. Nu moeten we dit in het eigen Constant Vanden Stock-Stadion bevestigen."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.