Bruno: "Zenit komt op het goede moment"

MAANDAG, 5 NOVEMBER 2012, 20:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno is een nieuw gezicht bij Anderlecht dit jaar. De 18-jarige spits begon flitsend, maar kende dan een dipje. Nu staat hij er weer. "Mijn invalbeurt tegen Gent heeft me deugd gedaan", vertelde hij op de persconferentie.


"Ikzelf zat wat in een dipje. Ik was niet gewoon aan zoveel wedstrijden, was vermoeid en maakte minder beslissende acties", zo beseft Bruno. "Maar ik ben blijven werken op training. Als je je zoals tegen Gent kan herpakken met een assist en een goal is het altijd leuk."

Ook tegen Mechelen speelde Bruno goed, net zoals het hele team. "De match tegen Zenit valt misschien wel op het juiste moment na die twee goede prestaties in de eigen competitie. Het vertrouwen is terug. We moeten offensief spelen morgen want er moet gewonnen worden."

"Het is wel waar dat er deze keer meer op het spel staat, maar ik hoop dat het deze wedstrijd niet anders wordt dan de andere matchen en dat we zonder te veel druk kunnen spelen."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.