Praet: "Uitgeput, maar supertevreden"

WOENSDAG, 7 NOVEMBER 2012, 09:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Alsof hij al jaren meedraait, met zoveel flair speelde Dennis Praet gisteren tegen Zenit. Tien minuten voor tijd kreeg hij een applausvervanging. "Ik was kapot en had de trainer om de wissel gevraagd, maar ik ben supercontent."


"Deze zege doet me eens zoveel plezier omdat winnen in de Champions League toch niet zo vaak gebeurt voor Anderlecht", aldus Praet. "De laatste keer kan ik me eerlijk gezegd niet meer herinneren. Hoe oud was ik toen? Elf jaar ofzo. Een overwinning tegen Betis met een goal van Kompany? Dat weet ik zelfs niet meer."

Naast Praet staat er met Massimo Bruno nog een jonkie steevast in de ploeg. "Het doet me plezier om samen met Massimo op zo'n hoog niveau te spelen. Onze coach durft jonge gasten hun kans te geven. Dat schenkt me vertrouwen. Ik ben het niet gewend om zoveel matchen op korte tijd te spelen en ik begin het te voelen. Ik ben toch wat uitgeput nu."

Net als Biglia voelt ook Praet zich erg goed in de 4-3-3 met Kljestan. "De vorige matchen hebben we getoond dat dit systeem ons echt ligt. We zetten knappe acties op en scoren gemakkelijk. Het is anders spelen met Kljestan dan met Kanu omdat hij zijn bal sneller afgeeft. En ik heb graag vaart in het spel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.