Safari: "Discussie met Jova niet ongewoon"

WOENSDAG, 7 NOVEMBER 2012, 10:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Behrang Safari droeg zijn steentje bij dat Anderlecht tegen Zenit geen doelpunt incasseerde. "Aanvankelijk had ik het wat moeilijk, maar in de tweede helft liep het gesmeerd", klonk het bij de Zweed.


"Ik heb me doorgezet en het ritme van de match opgepikt. Als iedereen rond je goed speelt, dan vlot het automatisch", aldus Safari. "Het was één van mijn betere wedstrijden en de coach heeft me ook gefeliciteerd. Maar dat doet hij bij alle spelers."

In de loop van de tweede helft ging Safari even in discussie met Jovanovic. Een storm in een glas water, zo vertelt de verdediger. "Dat ik een kleine discussie had met Jovanovic is niet ongewoon. Het is met Milan wel altijd iets, maar dat is nooit persoonlijk bedoeld. Als hij naar het centrum gaat, dan zorg ik er wel voor dat de linkerflank is afgedekt."

"Mooiste overwinning sinds ik bij Anderlecht speel

Voor Safari smaakt deze zege extra zoet omdat ze er komt een een voor hem persoonlijke moeilijke periode. “De laatste tijd kende ik inderdaad moeilijke momenten. Maar ik ben een prof. Ik hield me voor dat ik klaar moest zijn indien de ploeg me nodig heeft.”

“Deze overwinning tegen Zenit is het mooiste moment sinds ik hier bij Anderlecht ben. Maar het is niet mijn eerste Champions League-overwinning. Met Basel behaalde ik er al drie, onder meer tegen AS Roma.”

Bron: Het Laatste Nieuws, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.