"De trekker overhalen als we de kans krijgen"

VRIJDAG, 9 NOVEMBER 2012, 19:55 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom leeft vol vertrouwen toe naar de wedstrijd van zondag tegen een gehavend Club Brugge. "Monsterscore of niet, winnen is het enige dat telt", zo weet Van den Brom.


Club Brugge heeft enkele lastige weken achter de rug. Nu ja, of die achter de rug zijn, dat weten we zondag rond kwart na 4. Maar een wedstrijd op Anderlecht betekent altijd wel iets extra.

"Een match tussen Anderlecht en Brugge is altijd belangrijk, vooral voor de supporters. Ik vind het positief dat deze topper na een Europese match komt."

John van den Brom heeft ook de wedstrijd van Club Brugge tegen Newcastle bekeken. "Ik zag daar al een verschil met het Club van daarvoor," zegt Van den Brom. "Ik zag een ploeg die terug resultaat wou halen."

Anderlecht kan bij winst zondag, Club al op 9 punten zetten. En zelfs na een halvering is dat een mooie kloof. "Wij zullen het niet nalaten om een concurrent pijn te doen. Als we de kans krijgen zullen we de trekker overhalen."

De coach van Anderlecht ziet Brugge echter niet als enige uitdager. "Ook Genk heeft me Europees positief verrast. En Zulte-Waregem brengt eveneens mooi voetbal. Maar ik houd me liever bezig met Anderlecht. We groeien steeds meer naar ons beste niveau toe."

Voetbalkrant.com





anderlecht-online forum