Dury: "Blij met Anderlecht huurlingen"

VRIJDAG, 9 NOVEMBER 2012, 20:03 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Bryan Verboom zette zichzelf de laatste weken in de kijker als linksachter bij Zulte Waregem. Ook Bruno Godeau mocht al eens in de basis starten. Trainer Dury is erg tevreden over de huurlingen van Anderlecht.


Bij Zulte-Waregem wordt de kaart van de jeugd getrokken. Daar konden beide spelers al van genieten. "Godeau had wat pech, hij kwam aan met een buikspierletsel en heeft misschien iets te vroeg moeten spelen," weet Dury. "quot;We zaten met een geschorste Colpaert en met Malanda riskeerden we overbelasting. Daardoor kwam Godeau in de ploeg, maar dat was misschien iets te vroeg; hij was niet 100% fit. Hij heeft er wel ervaring aan overgehouden.

Bryan Verboom staat de laatste wedstrijden wel als vaste linksachter in de basis. Volgens Dury heeft hij die plek verdiend. "Eerst stond Niels Vandenbroucke daar, dan Jimmy De Jonghe, die we van Brugge huren. Nu staat Bryan er."

Aankoopoptie

Beide spelers hebben in hun huurcontract een aankoopoptie staan. Of die zal gelicht worden is nog niet geweten. "Ik ben tevreden over beide spelers, maar we zien wat er in de toekomst gebeurt."

Voetbalkrant.com





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.