Van Holsbeeck: "Halvering punten moet weg"

ZATERDAG, 10 NOVEMBER 2012, 10:29 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck is erg tevreden over wat John van den Brom op korte tijd gepresteerd heeft bij Anderlecht. Dat verklaart ook de kalmte die heerste na de 22 op 36 in de competitie. "We pakten het anders aan dan vorige jaren."


"We zijn de play offs van vorig jaar niet vergeten", begint Van Holsbeeck. "Toen streden we in de competitie voor elk punt en onze voorsprong werd gehalveerd. Na 2 draws, tegen Kortijk en Standard bleef daar niets meer van over. We moeten af van die halvering."

"Dat we in de competitie 22 op 36 haalden is dus de verantwoordelijkheid van de hele club. We hebben het gewoon anders aangepakt. Als we nu 2 punten achter staan bij aanvang van de play-offs, is dat geen ramp. Maar we zullen proberen als leider te beginnen."

Van Holsbeeck relativeert de opmerkingen dat, in een gewone competitie zonder play-offs, Anderlecht John van den Brom al ontslagen zou hebben. "Dat is niet waar, want dan zouden we het anders aangepakt hebben, en was die 22 op 36 er wellicht niet geweest."

Voetbalkrant



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.