"Contractverlenging Jovanovic bij landstitel"

ZATERDAG, 10 NOVEMBER 2012, 20:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn gesprek met Het Laatste Nieuws sprak Herman Van Holsbeeck ook over Milan Jovanovic en Roland Juhasz. Jova is na dit seizoen einde contract en Juhasz komt onder Van den Brom niet meer aan spelen toe.


"Juhasz heeft zes, zeven jaar alles gegeven voor Anderlecht, hij verdient in januari een oplossing die alle partijen tevreden stemt", zo zet Van Holsbeeck de deur open voor een vertrek van de Hongaarse verdediger.

En wat met Jovanovic? In juni loopt zijn contract af en hier en daar viel al te lezen dat Anderlecht niet zinnens is dit te verlengen. "De trainer is dol op Jovanovic en hij wil 'Jova' graag houden; hetzelfde geldt voor de voorzitter en mezelf", zegt Van Holsbeeck.

"Kijk naar zijn assists en goals en dan moet je besluiten dat Jovanovic een belangrijke speler is voor ons. Anderzijds is Milan 31, en hij heeft een zwaar contract. Als Anderlecht kampioen wordt en zo rechtstreeks naar de Champions League kan, wordt het contract van Milan in de zomer met één jaar verlengd, aan dezelfde voorwaarden."

"Spelen wij volgend seizoen géén Champions League, dan kan Jovanovic nog altijd voor één jaar verlengen, maar niet meer aan die prijs. Ik geloof niet dat Milan dan nog zal bijtekenen."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.