Van den Brom: "Club was machteloos"

ZONDAG, 11 NOVEMBER 2012, 19:34 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom heeft zijn eerste Belgische clasico overleefd, en hoe. Anderlecht trok, zoals aangekondigd, de trekker op Club Brugge en dat resulteerde in een 6-1 score. "Club was machteloos", zei Van den Brom achteraf.


Hoezeer het duel Anderlecht-Club leeft in de vaderlandse competitie had Van den Brom misschien wat onderschat. "Iedereen zei het me wel, maar nu heb ik het zel ook kunnen ervaren. Het geeft een goed gevoel dat we zo kunnen winnen. In deze vorm moeten wij van niemand bang zijn, zeker thuis niet."

Van den Brom had genoeg positieve dingen om over na te praten. "Wij spelen goed; we maken mooie doelpunten; we zetten twee penalty's heel overtuigend om én mijn jonge spelers doen het uitstekend. Ik ben enorm trots op de spelers."

Geen lijst meer voor penalty's

Anderlecht trapte 2 penalty's binnen, tot groot genoegen van de trainer. Het was al van de titelmatch geleden dat Anderlecht nog via een penalty kon scoren (Gillet in de match tegen Club Brugge, (1-1) "Na 6 gemiste penalty's was er geen lijst meer. Ik zag wat discussie ontstaan, maar uiteindelijk neemt Jova hem, en hij schiet hem prachtig binnen."

Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.