Safari: "Samenwerking met Jova steeds beter"

MAANDAG, 12 NOVEMBER 2012, 08:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook tegen Club Brugge deed Behrang Safari het uitstekend als vervanger van Olivier Deschacht. Ook offensief droeg hij zijn steentje bij. "Het is leuk dat ik vaak mee kan oprukken", vertelde de Zweed na afloop.


Volgende week wordt Deschacht echter opnieuw fit verwacht. Vreest Safari dan weer naar de bank te verhuizen? "Dat ik vandaag goede punten scoorde ten opzichte van de coach? Ach,met Olivier wonnen we ook met 5-0 van AA Gent. Hij is ook een goede speler", aldus Safari.

"Met Jovanovic verloopt de samenwerking intussen steeds beter. We praten dan ook veel met elkaar, op en naast het veld. Communicatie is belangrijk."

Safari toonde zich ook blij dat Anderlecht zijn beide strafschoppen scoorde. "Normaal moest Biglia de eerste trappen, maar Lucas is een goede kerel en liet Jovanovic hem trappen. Niets gebeurd, want de bal ging binnen. Het penalty spook is eindelijk verdreven."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.