Bruno: "Dribbels en acties lukken steeds beter"

MAANDAG, 12 NOVEMBER 2012, 10:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno scoorde gisteren zijn derde doelpunt van het seizoen. Niet slecht, zeker niet als je de tegenstanders bekijkt. "Genk, Gent en Club Brugge. Alleen een doelpunt tegen Standard ontbreekt nog", zo lacht hij.


"Wie mij dit enkele maanden geleden had gezegd, had ik helemaal gek verklaard", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik wil uiteraard ook graag meer scoren in de zogezegd kleinere matchen, want mijn doelpuntentotaal moet nog de hoogte in."

Net als Praet is Bruno niet meer weg te denken uit het elftal. "Ik moet zeggen dat ik veel vertrouwen krijg van de trainer. Als basisspeler heb je ook tijd om te groeien in de match. Je vertrouwen stijgt en de dribbels en acties lukken steeds beter."

"Dennis en ik verdelen de druk"

Voor Bruno is het ook een voordeel dat Praet samen met hem doorbreekt. "Het is ontzettend leuk om met Dennis samen te spelen op het allerhoogste niveau. We kennen elkaar van bij de beloften en omdat er nu twee jonge kerels in de A-ploeg zitten, wordt de druk verdeeld. Indien er maar één belofte op het veld zou staan, zouden alle ogen op hem gericht zijn. Dat maakt het iets makkelijker."

Tien minuten voor tijd mocht Bruno gaan rusten. Het publiek trakteerde hem op een staande ovatie. "Dat enorme applaus was hartverwarmend. Maar deze zege was een collectieve prestatie. We weten dat we het sterkste elftal in België hebben en als we zo blijven voetballen, dan kloppen we iedereen. Volgende week moeten we op hetzelfde elan doorgaan tegen KV Kortrijk."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.