Van Holsbeeck: "Dit willen de mensen zien"

MAANDAG, 12 NOVEMBER 2012, 10:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck glunderde toen hij gisteren de pers te woord stond. "Zo'n grote zege tegen Club Brugge, dat is genieten. Ik heb al moeilijkere tijden bij Anderlecht gekend dan de laatste weken, hoor", zo vertelde hij.


Ook de manier van spelen bevalt de Anderlecht-manager enorm. "Ik heb in het begin van mijn carrière hier eens gezegd: Anderlecht staat voor champagnevoetbal. Ik heb me die uitspraak vaak beklaagd, maar ik vind dat Anderlecht tegen Zenit en Club Brugge voetbal heeft gebracht waarvoor de mensen naar het stadion komen. Dit willen ze zien."

"Als Praet en Bruno verstandig zijn, blijven ze nog even"

Wat Van Holsbeeck nog meer plezierde, is dat met Dennis Praet en Massimo Bruno twee eigen jongeren tot de uitblinkers behoorden. "Een compliment dus aan de mensen die jaren met hen gewerkt hebben. Bruno en Praet hebben ook al bewezen dat zij het potentieel hebben om het in een grotere competitie te maken. Maar als ze verstandig zijn, blijven ze nog even hier."

"Wij willen graag onze sterkhouders deze winter bij Anderlecht houden", zo klinkt het ambitieus. Al vreest hij dat een Biglia in deze vorm wel eens moeilijk te houden kan zijn. "Als hij tegen Milan even sterk speelt als tegen Zenit, ben ik toch bang dat een club de vastgelegde som in zijn contract op tafel zal leggen."

Bron: Het Laatste Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.