Overzicht uitslagen RSCA-internationals

DONDERDAG, 15 NOVEMBER 2012, 11:27 - Garrincha

Een resem Anderlecht-spelers kwam gisteren vriendschappelijk in actie met hun land. Zo speelde Guillaume Gillet de hele wedstrijd bij de Rode Duivels, die met 2-1 verloren in Roemenië. Ook verschillende anderen gingen onderuit.

De Verenigde Staten speelden 2-2 gelijk tegen Rusland. Sacha Kljestan viel in na 65 minuten. In de slotminuut kreeg hij een gele kaart.

Bij Anderlecht komt Osama Hawsawi al lang niet meer aan spelen toe, bij Saudi-Arabië blijft hij een vaste waarde. Tegen Argentinië begon hij in de basis, maar 66 minuten ging hij naar de kant. De wedstrijd tegen Messi, Aguëro en co eindigde op 0-0.

Zelfde verhaal voor Roland Juhasz, ook hij blijft een vaste waarde bij Hongarije. Tegen Noorwegen begon hij in de basis en na 72 minuten mocht hij gaan rusten. Drie minuten eerder was hij tegen een gele kaart aangelopen. Hongarije verloor met 0-2.

Marcin Wasilewski speelde wel een hele interland. In eigen huis ging hij met Polen wel met 1-3 onderuit tegen Uruguay. Ook hij kreeg geel.

Wie wel won, was Behrang Safari. De Zweedse linksachter speelde de tweede helft tegen Engeland en met hem tussen de lijnen ging het van 1-2 naar 4-2. Ibrahimovic scoorde alle vier de Zweedse doelpunten.

In Afrika speelde het Senegal van Cheikhou Kouyaté 1-1 gelijk tegen Niger. Congo, met Chancel Mbemba, verloor met 0-1 tegen Burkina Faso. Beiden begonnen in de basis.

Bron: Soccerway.nl, RSCA.be