Kaminski: "Ik heb nood om te spelen"

DONDERDAG, 15 NOVEMBER 2012, 11:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Kaminski werkte de voorbije dagen een stage af met de Belgische beloftenploeg. Daar vertelde de doelman moeite te hebben met zijn reserverol bij Anderlecht. "Ik geloofde echt dat ik meer speelkansen zou krijgen."


"Ik weet dat er een dag komt dat ik mijn kans krijg, maar momenteel ben ik ongelukkig", aldus Kaminski. "Als ik op de bank zit, voel ik me precies een dode. Ik wist dat het moeilijk zou worden, maar ik ben ambitieus. Vanaf het begin, wilde ik hier spelen. Het zou pas abnormaal zijn, mocht ik het tegendeel denken."

In het verleden kon Kaminski onder meer naar Arsenal. Toch heeft hij geen spijt dat hij nu bij Anderlecht zit. "Ik heb geen recht om me te ergeren. Anderlecht heeft veel voor mij gedaan", aldus de doelman. "Ik heb dan ook geen zin om in januari een vertrek af te dwingen. Maar ik denk wel dat we een oplossing moeten vinden. Ik heb immers nood op te spelen."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.