Klacht tegen Kanu in de maak

VRIJDAG, 16 NOVEMBER 2012, 11:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de advocaat van José Bertuani zal deze weldra een klacht indienen tegen Kanu. "Begin volgende week wordt die bij het Brusselse parket ingediend", klinkt het. Intussen vond Het Nieuwsblad vier getuigen van de vechtpartij.


Advocaat Tim Smet verklaart een klacht met burgerlijke partijstelling te zullen indienen tegen de Anderlecht-middenvelder. Dit betekent dat een onderzoeksrechter zich over de affaire zal buigen.

Het Nieuwsblad sprak intussen met vier getuigen en deze bevestigen dat Kanu wel degelijk met een wapen stond te zwaaien. "Nadat hij enkele klappen had uitgedeeld, nam hij het wapen uit zijn broek en richtte het op José Bertuani. Wij zijn alle vier bereid daarover een verklaring af te leggen bij de politie", zeggen ze.

Kanu zelf ontkent intussen nog steeds. Anderlecht wil geen commentaar geven en wacht het onderzoek af alvorens stappen te ondernemen.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.