"Maar één ploeg speelde om te winnen"

MAANDAG, 19 NOVEMBER 2012, 08:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks een karrevracht kansen vond Anderlecht pas in de slotminuut het gaatje. Coach John van den Brom is er niet minder blij om. "Het is extra mooi als je in de allerlaatste minuut kan winnen", zo vertelde hij na afloop.


"Dit is goed voor het moreel en kunnen we meenemen naar de wedstrijd van woensdag tegen Milan", aldus Van den Brom. "Ik ben blij dat we tegen dit defensief Kortrijk bleven voetballen tot het einde. De zege was dik verdiend. Er was maar één ploeg die speelde om te winnen."

"Biglia had recht om te missen"

Met twee gescoorde elfmeters leek het strafschoptrauma vorige week voorbij, maar gisteren miste Lucas Bigia opnieuw vanaf de stip. Van den Brom lijkt er deze keer niet zwaar aan te tillen.

"De aanvoerder nam zijn verantwoordelijk", aldus Van den Brom. "Daar ben ik blij mee en dan heb je het recht om te missen. Het was alleen jammer dat we op deze manier de partij niet eerder konden openbreken. Keet verrichte immers briljant keeperswerk."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.